Close

Uitgevoerde projecten waar wij trots op zijn

Onderstaand treft u enkele mooie projecten aan die wij mochten uitvoeren.

Onze Diensten

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen we u graag door naar onze diensten pagina.

01

Onderhoud / Revisie

Kranen, vacuümheffers, takels, motoren, tandwielkasten, enz. enz. Wij kunnen aan al uw hijsmiddelen (jaarlijks) onderhoud uitvoeren of reviseren indien nodig. Dit kan bij u ter plaatse maar ook in onze eigen werkplaats. Altijd in goed overleg met u.

02

Inspectie

Keuren, inbedrijfstellen, aankoopinspectie, ook dit kunnen we allemaal voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

03

Onderdelen

We hebben ca. 2.000 m² aan nieuwe en gebruikte onderdelen in eigen voorraad liggen. En mochten we het niet in eigen voorraad hebben, dan kunnen we door een goede samenwerking met onze leveranciers alsnog snel leveren.

04

Inkoop

Heeft u een kraan, vacuümheffer, takel of een ander hijsmiddel dat u niet meer gebruikt of wilt verkopen? Wij kopen ook in. Bel ons, of vul het formulier in op onze website.

05

Verkoop

Wij verkopen vrijwel alles op het gebied van hijsen. Kranen in elke bouwvorm, kolomzwenkkranen, vacuümheffers, takels, hangbanen, etc. Zowel nieuw maar ook gebruikt.

06

Verhuur

Heeft u tijdelijk een kraan, takel, vacuümheffer, heftruck of een ander hijsmiddel nodig? Ook verhuur is mogelijk. Alles is bespreekbaar!

Op zoek naar een samenwerking?

Neem contact met ons op: +31 (0)88 77 88 700

Neem contact met ons op:
+31 (0)88 77 88 700